kami di facebook

Cari Blog Ini

Sabtu, 10 Disember 2011

ORANG MUOR: Gambar Bogel Model Pakistan Mencetuskan Kemarahan Warga Pakistan


Isu kontraversi model dan pelakon terkenal Pakistan bergambar bogel menghiasi majalah hiburan di India begitu hangat diperkatakan dalam media-media tempatan dan luar negara ketika ini.  Model dan pelakon Pakistan, Veena Malik, 33 tahun telah mencetuskan kemarahan rakyat Pakistan setelah gambar bogel menghiasi kulit majalah FHM India baru-baru ini.Gambar Veena muncul tanpa seurat benang untuk majalah bulan Disember FHM India dengan hanya tangan dan kakinya menutupi bahagian sulitnya, dengan satu tatu bertulis 'ISI' pada lengan merujuk kepada agensi perisikan Pakistan. FHM India dimiliki oleh Maxposure, yang diterbitkan oleh Bauer Media.
Namun Veena Malik mendakwa ketika gambar diambil dia memakai pakaian dalam dan dia percaya gambar tersebut telah diedit. Veena telah menyaman penerbit majalah tersebut.
Pihak penerbit yang juga editor majalah tersebut, Mr Kabir Sharma pula berkata, FHM menafikan sekeras-kerasnya tuduhan Veena. Gambar bogel Veena yang dirakam adalah memang benar tanpa memakai sehelai pakaian pun. 

 
Beliau berkata: 'Adalah penting untuk Cik Malik mengambil perhatian bahawa dia telah mengheret nama majalah dengan membuat tuduhan-tuduhan palsu tidak berasas dan kita melihat perkara ini amat serius. 
 
Insiden tersebut telah menyebabkan hubungan dengan ayahnya tegang malah ayahnya mahukan anaknya dihukum.[dailymail.co.uk]


SUMBER http://www.orangmuo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...